Accident cu un mort și șapte răniți

O persoană și-a pierdut viața și șapte au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, luni dimineață, în localitatea Tariverde. În eveniment au fost implicate un autoturism și un microbuz.

Medicii de la Amublanță au fost solicitați să intervină în jurul orei 6.11, pe DN22, în dreptul localităţii Tariverde. Persoana care a sunat la 112, a precizat că este vorba de un accident rutier soldat cu 4 victime. S-au alertat şi direcţionat către faţa locului un echipaj SMURD tip C1 din Constanţa, un echipaj SAJ C2 din Constanţa, 3 echipaje B2 din Cogealac, Năvodari şi Constanţa. La locul solicitării au fost găsite un autoturism marca Renault şi un microbuz. Bărbatul care a murit se afla în autoturism. Cinci dintre victime erau conştiente, cu politraume, care au fost transportate la spital, iar trei 3 au refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

accident mortal tariverde

Iată ce spune oficial poliția despre accident:

„La data de 6 noiembrie a.c.,polițiștii constanteni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc pe DN22, unde un conducător auto, care se deplasa dinspre Constanța catre Tulcea, din cauza neatenției și a neadaptarii vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus, intrând in coliziune cu un microbuz-transport persoane. In urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerul (dreapt,spate) din auto si vătămarea corporală ușoară a altor 7 persoane. S-a întocmit dosar de cercetare penală.”

P.S. Într-o primă variantă a textului vorbeam de cinci răniți. De fapt, potrivit datelor oficiale ale poliției, sunt șapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.