Accident deosebit de grav în Mamaia – DOI MORȚI. FOTO. VIDEO

IMG-20160303-WA0004

UPDATE ora 23.33. Băieții care au murit aveau 20 de ani, fetele care au supraviețuit au 19, respectiv 21 de ani.

Citește și: Cine sunt victimele tragediei din Mamaia. Detalii șocante

UPDATE ora 23.28. Iată ce spune, oficial, ISU Dobrogea despre tragedie:

O autospecială de Descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au intervenit pentru descarcerarea şi acordarea de îngrijiri medicale victimelor evenimentului rutier produs astăzi în staţiunea Mamaia.

 

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru tineri care au rămas încarceraţi. Conducătorul autoturismului era însoţit de trei pasageri care au avut nevoie de ajutorul echipajelor de descarcerare. Din nefericire doi tineri cu vârste de aproximativ 20 de ani au decedat, cele două tinere au fost transportate la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa.

 

Anunţarea accidentului la numărul unic de apel de urgenţă 112 a fost făcută la ora 20:54, iar intervenţia s-a terminat la ora 22:09. Pe toată durata desfăşurării acţiunilor de salvare, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu ce putea izbucni la autoturismul implicat în accident.

UPDATE 23.03. Băieții care au murit se aflau pe locurile din față ale mașinii.

UDPATE ora 23.01. Toți cei patru tineri din mașină sunt din Năvodari.

UPDATE ora 22.00. Fetele au în jur de 20 de ani, nu 30 – 35 cum s-a crezut inițial. Și băieții decedați aveau tot circa 20 de ani.

UPDATE ora 21.59. Fata conștientă prezintă traumatism cranian și este intubată.

UPDATE ora 21.54. O fată este în comă și una este conștientă. Vârstele lor sunt cuprinse între 30 și 35 de ani ani, spun reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

UPDATE 21.48. Pompierii au reușit să le scoată pe fete din mașină.

UPDATE ora 21.45. Băieții sunt cei care au murit, cele două fete sunt în viață.

UPDATE ora 21.41. Reprezentanții ISU au anunțat că doi tineri sunt morți.

Un accident deosebit de grav a avut loc în această seară în stațiunea Mamaia. Patru tineri, doi băieți și două fete, au fost grav răniți. Mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp. Toți erau încarcerați în autoturism, trei dintre ei fiind inconștienți.

La această oră se crede că unul este mort.

La fața locului au ajuns patru ambulanțe.

Vom reveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.