Accident mortal în Lazu

UPDATE. Iată ce spune oficial Poliția despre cum s-a întâmplat accidentul: 

„La data de 21 noiembrie a.c., ora 08.08, o femeie, de 58 de ani, din  Constanța, a condus un autoturism pe DN 39 , dinspre Constanța către Agigea, iar pe raza  localității Lazu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda 1 către banda 2, intrand în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Constanța.”

UPDATE. Una dintre femei, în vârstă de 66 de ani, a murit. Aceasta intrase imediat după accident în stop cardio-respirator. Medicii au reușit să-i repornească inima, au transportat-o cu elicopterul la spital, dar din păcate a decedat.

Un accident rutier grav a avut, marți dimineață, în localitatea Lazu, la intersecția DN39 cu A4, la ieșirea din localitatea Lazu, înspre sensul giratoriu de la Agigea.

Două autoturisme, în care se aflau două persoane de sex feminin și un bărbat au intrat în coliziune. Una dintre mașini mergea cu vitează și a intrat în spatele unei Dacii Sandero, care circula pe banda a doua.

Una dintre victime, o femeie, a fost găsită în stop, însă după aplicarea protocolului de resuscitare i-a revenit pulsul, urmând a fi transportată la unitatea spitalicească cu ajutorul elicopterului SMURD. A doua victimă a fost găsită de medici în stare conștientă, dar a fost transportată la spital cu o ambulanță, suferind un traumatism cranio-cerebral.

Medicii spun că există și o a treia victimă, un bărbat care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

 

Știre în curs de actualizare.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.