Adrian Bîlbă rămâne director general la Delfinariu

adrian bilba

Adrian Bîlbă rămâne director la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Acesta i-a cerut președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, încheierea contractului de management, cerere care a fost acceptată.

”Am trimis un memoriu cu o săptămână în urmă în care îmi exprimam dorința ca pe viitor să acced pe o funcție educativ-științifică – dorință pe care o am în continuare. Am convenit însă ca cel puțin pentru o perioadă să rămân director general, responsabilitatea față de vizitatori și animale ne obligă la o tranziție lentă”, a precizat Adrian Bîlbă, pe o rețea de socializare.

Faptul că pentru moment s-a ajuns la o astfel de înțelegere demonstrează fie că PSD și-a dat seama că plecarea lui Bîlbă seamănă cu o epurare, acesta fiind membru de partid doar cu numele, nu și cu fapta sau cotizația, de exemplu. Pe de altă parte, demonstrează fie că, în al doisprezecelea ceas, cei care conduc CJC și-au dat seama că au de-a face cu un manager care a reușit să eficientizeze activitatea CMSN (de ce nu au făcut public profitul adus de instituție), să inițieze programe educaționale, mai ales pentru copii, dar nu numai, să implementeze mai multe proiecte de câteva milioane de euro, cu fonduri europene, printre care o clădire nouă pentru Delfinariu care, în ciuda piedicilor unor firme care aparțin unor PSD-iști, va fi inaugurată peste câteva zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.