Alexandra Popescu-York, românca din SUA care a criticat spitalele din Constanța, îi răspunde lui Eduard Martin

alexandra popescu eduard martin

Alexandra Popescu-York și Eduard Martin, contraziceri la distanță

Alexandra Popescu-York, creatoarea de modă din SUA care a criticat spitalele din  Constanța, a citit articolul publicat de Constanța100%, care prezenta replica lui Eduard Martin, om de afaceri, la criticile sale, și i-a răspuns pe Facebook.

Iată ce a scris:

„Am deranjat pe cineva! ) S-a speriat un pic Constanța că nu îi mai vin turiști! Domnilor și Doamnelor! Nu mai aberați! Există o problemă în Spitale, rezolvați-o! Dacă vreți turiști începeți să rezolvați lucrurule esențiale. Dacă se îmbolnăvește omul sau copilul, unde se duce de urgență?! În locul menționat de mine!
În stilul satiric al articolului, I will proceed!
P.S. Brancardierul chiar mînca mici. Jur! Faceti investigatie. Și asistentei de pe ambulanță i-am dat șpagă 30 de lei. Nu știu dacă au împărțit-o între ei. Ea a spus că nici moartă nu s-ar duce în vacanță la Mamaia cu banii pe care i-am plătit eu. Ea s-a dus la Allinclusiv in Turcia. Vă rog, faceti investigatie.
Imi pare sincer rău că nu am poze cu micul.
Dar hîrtie higienică s-a pus la salon(ul de la spital)? Că se terminase cea pe care am cumpărat-o eu. Săpunul lichid sper să mai țină. Dar apa din mare cînd o mai testați?
Muzica pe plaje… veselie… nema… de duminică dupăamiază pînă joi în zona în care am fost eu , chiar și mai spre nord… dar nu asta e problema. Mie îmi place să fie liniște…
Faza cu izul Comunist pe care nu l-ați mirosit e foarte tare. Sunt eu plecată din țară dar dvs. nu știți sensul cuvintelor🤑
Eu chiar nu vreau să ies în evidență prin ororile României (mă refer la Spitalele de Stat) Dl Eduard Marin. Nu știu cine sunteți dar păreți fioros. Eu, ca individă, m-am speriat de replica dură pe care mi-ați dat-o!

P.S. Duceți-vă la Spitalul de Boli Infecțioase la baie. Vedeți cum este. Apoi poate găsiți telecomanda de la aerul condiționat. Dar vedeți că pe holuri circulă meningita, scarlatina, rotavirus și nelipsita enterocolită! Nu vă expuneți prea mult așa cum am fost noi nevoiți să o facem!
Mă scuzați că v-am deranjat!”

7 comments

 • Alexandra Popescu-York

  Dragi Tovarăși și Pretini,
  Vă rog să vă concentrați pe ce este esențial: starea spitalelor de stat din România unde copii și oameni bolnavi suferă nevinovați în condiții groaznice. Vedeți cum faceți să remediați această problemă. Restul, este cancan din care nu vreau să fac parte.

 • O pitipoanca proasta. Daca e spital de infectioase, ce ai vrea sa fie pe acolo? normal ca diaree, meningita, pneumonii etc ca de aia e spital. Gandeste-te cu tartacuta aia limitata ca profesionistii acolo muncesc zi de zi ca sa faca bine pacientii. Daca era ceva d ecapul tau iti hraneai copilul la un restaurant nu la vreo spelunca sa se cace pe ei si sa verse si sa ajungi cu ei la spital.

 • De ce nu a ti mers doamna la privat?Aveati si asigurare internaționala …Nu ar fi fost ok asa?

 • Pe undeva va înțeleg …tocmai ce mi am scos copilul de 10 ani dintr un spital de stat din Buc…internat cu pneumonie ..9 zile mi l au ținut in spital ….va rog sa ma credeți ca medicul care s a ocupat de fetița mea a vrut sa o trimită acasă pe soție cu tot cu copil când a vrut sa i dea ,,o mică atentie”Fetita a fost tratată foarte bine …SPT se numește GOMOIU..un spital de sector2 ,slab dotat dar cu medici de excepție prost plătiți doamna ….

 • De ce trebuie sa jignim atitudinea unuia sau altuia??
  Vi se pare ca nu are dreptate romanca plecata ,chiar spune prostii..?.unii se ofuscheaza cam repede sifonabili tare.Mergeti cei care nu o cred pe urmele ei si vedeti daca vrea sa ne faca rau …adica o imagine proasta.! Nu numai Ea da semnale de alarma ca litoralul ,mai ales Mamaia da semne de cadere….nu zambeste cineva acum ptr ce se intampla acolo ??Asta nu inseamna ca peste tot in tara asta toate spitalele sunt in situatia celui de la Constanta.Ar trebuii sa lasam atitudinea asta de lovire sub centura din partea unora care nu fac nimic dar au ceva de spus.E frumos sa mai plecam si capul cand trebuie !!Ar fi bine sa vina toti de afara care mai au ceva ptr Romanica lor ..cu CTC -ul !!
  Vorba ..ei ..trezirea !!!

 • TOTAL GRESIT! Stiati ca de ZIUA MARINEI UPU Constanta a avut 3.000 ( trei mii de pacienti). Toate cadrele medicale de pe litoral sunt ADEVARATI EROI. Avand o boala incurabila, in urma cu doua saptamani am fost tratata la URGENTA. In interval de 2 ore mi s-au facut ANALIZE/ EKG/ ECO/ CONTROL DE SPECIALITATE pe sectie. Tot timpul am fost insotita de un cadru medical si incercand sa ofer O MICA ATENTIE, mi s-a spus: NU ESTE CAZUL!!!!!
  Poate ar fi timpul ca cineva SA DONEZE UN HOTEL DIN MAMAIA NORD, pt. ELITISTI& SIMANDICOSI veniti din STATE/ COASTA DE AZUR/UK and so on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.