Alexandra Stan, despre Spitalul Județean Constanța: „Pentru schimbarea cearșafului trebuie să dai bani asistentelor”

Cântăreața Alexandra Stan a postat un mesaj tulburător pe Facebook, despre Spitalul Județean Constanța.

Aceasta spune că tatăl ei este internat aici și că asistentele cer bani și pentru a schimba cearșaful.

A apreciat însă profesionalismul doctorilor.

Iată mesajul său:

„Îmi iubesc tara si ma mandresc peste tot in lume cu faptul ca sunt romanca, dar nu pot sa inteleg de ce noi intre noi nu putem sa ne respectam si sa ne oferim tot ce este mai bun!
Din septembrie m-am mutat in Los Angeles pentru o perioada, dar pentru mine acasa inseamna #Romania. Acum am venit in tara din cauza ca tatal meu se afla in spital. Am fost sa-l vizitez, sa ii fiu alaturi si am ramas socata de conditiile de la etajul 1, Sectia Medicala 2, din cadrul Spitalului judetean Constanta.
Doamna doctor care are grija de tatal meu este deosebita si corecta, insa asistentele nu au vrut nici macar sa stea de vorba cu mine cand le-am atras atentia ca trebuie schimbata branula. Ca sa nu mai spun ca pentru schimbarea cearsafului trebuie sa le dai bani.
Mizerie, dezinteres si lipsa de respect fata de pacienti. Asta am intalnit astazi. Eu cred, totusi, ca putem mai mult de atat.”

Un asistent șef din Spitalul Județean Constanța poate câștiga și peste 10.000 de lei pe lună, bani în mână. Detalii, în articolul de mai jos.

Citiți AICI replica spitalului.

Cel mai mare salariu în Spitalul Județean Constanța, 15.413 lei în mână

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.