AmFostAcolo premiază cele mai bune hoteluri de pe litoral

AmfostacoloAmFostAcolo (www.amfostacolo.ro ), cu sprijinul Asociatiei Litoral – Delta Dunarii si al Radio Vacanta, organizează cea de a VI-a editii a Festivităţii de Premiere a unităţilor de cazare de pe Litoralul Romanesc, care au acumulat recomandări pozitive si note foarte bune din partea utilizatorilor acestui site pentru anul 2017.

Înfiinţat in 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de aproape 100.000 de membri, o comunitate sufletistă si entuziastă care prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 30.000 de destinaţii distincte contribuie in mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a turiştilor români.

Conferinţa de presă va fi organizată sâmbătă 17 iunie 2017, ora 11.00, la Complexul Mera Resort din Venus. La conferinţă vor participa:

  • Cristian Bărhălescu, Presedinte al Asociatiei Litoral – Delta Dunarii;
  • Daniel Sirbu, Manager al Radio Vacanta, partener traditional al www.AmFostAcolo.ro
  • Cornel Bociort, manager AmFostAcolo,
  • reprezentantii unitatilor de cazare premiate.

Conferinţa de presă va fi urmată de festivitatea de premiere a celor 54 de unitati de cazare de pe Litoral, care au întrunit cel mai mare grad de apreciere din partea turiştilor – membri ai comunităţii AmFostAcolo. În plus, vor fi acordate 6 premii speciale ( pentru cel mai popular și îndrăgit eveniment de pe litoral, pentru un proiect turistic care promovează litoralul, pentru o personalitate din turism, pentru o investiție hotelieră nouă și pentru două restaurante foarte populare în rândul comunității AmFostAcolo.).

Criteriile de selecţie au fost:

1)părerile să fie reprezentative şi actuale – unitatea de cazare respectivă să fi acumulat in acest an și anul anterior un număr minim de trei impresii şi recomandări din partea clienţilor săi;

2) gradul de recomandare general să fie de minim 75%

3) mediile pe grade de satisfactie sa fie de cel putin 8

4) Unitatile de cazare sa detina certificat de clasificare.

Declaratie Cristian Bărhălescu “Turismul este o industrie a ospitalității, a zâmbetului, a efortului de a oferi unor oameni satisfacția unei vacanțe superbe, petrecute într-un loc pe care să-l simtă ca în visele lor. Litoralul este, cu siguranță, la punctul culminant al dorințelor noastre, fiindcă el se identifică, întotdeauna, cu momentul cel mai frumos din cea mai fericită perioadă a vieții noastre: vacanța mare, vacanța de vară. Tocmai de aceea responsabilitatea de a strânge impresiile celor ce vin în vacanță, de a le crea un loc în care ele să fie împărtășite public este în aceeași masură curajoasă, cât și binevenită. Părerile laudative și părerile critice creează o legătură de încredere între gazde și oaspeți, ajută agenții economici din turism să îmbunătățească în permanență serviciile oferite, să se perfecționeze în fiecare an, să îndeplinească dorințele turiștilor. AmFostAcolo.ro merită, cu prisosință, felicitări la superlativ pentru sprijinul constant oferit turismului românesc, în special celui litoral, prin facilitarea întâlnirii dintre gazde și oaspeți, pentru modul echilibrat în care acordă premii celor merituoși. Îi felicit pe câștigătorii acestei ediții a Premiilor AmfostAcolo.ro, venite ca o recompensă a muncii pe care o depun neobosiți, în slujba turismului estival și le doresc o Vară Excepțională!”.

Declaratie Daniel Sirbu: „Salutam o noua editie a Galei Premiilor Amfostacolo.ro, site-ul de turism numarul 1 din Romania. Partener traditional si promotor al acestei actiuni unice in peisajul turistic autohton, Studioul Regional Radio Constanta, prin programul estival Radio Vacanta, este, ca de obicei, alaturi de organizatorii evenimentului, in vederea promovarii turismului de calitate pe litoral

Declaratie Cornel Bociort:   „De aproape 10 ani monitorizăm cu interes, prin impresiile adunate de la turiști, evoluția turismului românesc pe Litoralul românesc — și a Litoralul în general. În toți acești ani am fost astfel martorii drumului său spre înainte — un progres constant (chiar dacă nu în salturi)al investițiilori, al managementului, al serviciilor și – deși aici e loc de mai bine – chiar al mentaliților (în egală măsură ale proprietarilor și ale turiștilor). AmFostAcolo premiază în fiecare an performanța în managementul, investițiile și servicile turistice „de excelență”, așa cum se reflectă acestea în satisfacția turiștilor, cel mai relevant indicator al activității lor — în opinia noastră. Este o recunoaștere a eforturilor majore investite de proprietari și de manageri în activitatea lor curentă . Pentru că merită, din toate punctele de vedere. E o confirmare solidă a drumului bun pe care se află și o încurajare a continuării lui. Într-un final este contribuția noastră, a celor de la AmFostAcolo.ro – mică, are, cât o fi ea – la un turism românesc mai bun, mai modern, mai performant.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *