Angelo Mitchievici, președinte USR Dobrogea: „Prin măsurile adoptate, acest Guvern a devenit inamicul public nr. 1”. Ce mesaj are pentru PSD-iști

Angelo Mitchievici, preşedintele Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea, spune că actualul Guvern este, prin măsurile luate, inamicul public nr. 1.

”Un guvern alcatuit din foste secretare, fosti ingineri deveniti doctori in drept la Universitatea din Balti, indivizi cu cunostiinte precare de limba romana este tot ceea ce a dat mai bun PSD-ul. Actualul ministru al Justitiei s-a remarcat prin contraperformantele sale in ce priveste limba romana pe care a chinuit-o cum a stiut el mai bine de la dezacord la anacolut. Un balbaiat cu gura stramba, semidoct si plagiator decide soarta Romaniei pentru deceniile ce vor veni. La 25 de ani dupa ce un alt balbait semidoct si semianalfabet a decis cum trebuie sa arate viata noastra, un alt agramat face acelasi lucru in dispret total pentru istoria celor 25 de ani care s-au scris cu sacrificiul si efortul oamenilor cinstiti din aceasta tara, inclusiv cu decizia lor de a ramane aici si a schimba lucrurile. Prin masurile adoptate, acest Guvern a devenit inamicul public numarul 1. Nu cred ca toti membrii PSD impartasesc porcaria care s-a petrecut cu adoptarea acestor doua rusinoase ordonante de urgenta. Nu cred nici ca toti politcienii PSD sunt ticalosi. Insa cred ca e momentul sa se delimiteze asa cum a facut-o deja unul dintre ministrii actualului guvern a sosit. Cred ca e timpul sa riposteze la randul lor fata de confiscarea partidului de catre o mana de infractori. In acest moment, PSD in bloc e asociat cu coruptia si ticalosia, desi multi ticalosi exista si la alte partide. Fiecare zi care trece va transforma impresia in certitudine”, a declarat Angelo Mitchievici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.