Asociația Dăruiește Aripi decorează, pentru al doilea an consecutiv, secțiile pediatrice din Spitalul Județean Constanța

daruieste aripi

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Constanța a fost decorată și anul trecut

Marti, 28 noiembrie 2016, incepand cu ora 16.00 voluntarii Asociatiei Daruieste Aripi vor decora pentru al doilea an consecutiv, sectiile de pediatrie din Spitalul Judetean Constanta.

„Cu totii stim cat de greu este sa fii internat in spital. E si mai greu in timpul sarbatorilor de iarna. Ne-am propus ca si anul aceasta, să aducem bucuria Crăciunului in Spitalului Judeţean Constanţa. Copiii internaţi în spital de sărbători vor avea, măcar aşa, un motiv să zâmbească. , a declarat Alina Patrahau, fondatoarea Asociatiei Daruieste Aripi.

Anul acesta ajuta la decorat si grupele mari de cercetasi din Constanta.

Facem un apel catre constantenii care vor sa faca o bucurie unui copil bolnav de pe sectia de onco-hematologie: colectam jucarii noi, carti noi, jocuri noi si hainute noi pe care copiii bolnavi sa si le poata alege in perioda sarbatorilor de iarna. Puteti darui chiar dumneavoastra copiilor care se afla in acel moment la tratament sau puteti aseza cadourile dumneavoastra in camera jucariilor, pregatind astfel bucuria copiilor”, a mai spus Alina Patrahau.

asociatia daruieste aripi

Asociatia Daruieste Aripi este o organizaţie non profit, dedicata sustinerii acelor proiecte caritabile ce pot aduce un real progres în tratamentul pacientilor din sistemul de stat românesc. Asociaţia își propune implementarea unor proiecte în domeniul medical, cu scopul de a îmbunătăți sansele pacienților de vindecare și supraviețuire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.