Atenție la ce cumpărați de pe internet. Ce a pățit un constănțean care a vrut un telefon

Un constănțean care a vrut să cumpere un telefon mobil de pe un site de anunțuri a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. S-a întâlnit cu așa-zisul vânzător, care s-a dovedit a fi un tâlhar.

iată ce spune IPJ Constanța despre acest caz.

„Urmare a cercetarilor efectuate de politistii constanteni in cazul producerii unei tentative de talharie petrecută in data de 29 decembrie a.c., a fost identificat un tanar de 21 de ani, din Constanta, banuit de comiterea faptei.

 

Astfel, la data respectiva, ora 17.50, tanarul in cauza ar fi dorit sa achizitioneze un telefon mobil, in urma unui anunt postat pe un site, fapt pentru care s-a intalnit cu un barbat de 25 de ani, in zona pietei Tomis III din municipiul Constanta.

 

In timpul negocierilor, tanarul in cauză a dorit sa-i smulga respectivul telefon proprietarului, pulverizand o substanta lacrimogena dintr-un spray.”

Politistii constanteni l-au retinut pe baza de ordinanta pe tanarul de 21 de ani, care ulterior a fost prezentat Judecatoriei Constanta, care a dispus masura controlului judicar pentru 60 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.