Avarie RAJA. Se circulă cu dificultate pe bd. Mamaia din municipiul Constanța

rajaPentru remedierea unei avarii survenite astazi, 19 iunie 2017, la conducta de alimentare cu apa de pe bd. Mamaia, din municipiul Constanta, se impune restrictionarea traficului auto in intervalul orar 9,00-14,00, la intersectia cu strada Alexandru cel Bun, sensul de mers dinspre Delfinariu catre Capitol, pe doua benzi de circulatie de langa scuar.
Pentru efectuarea reparatiei, zona mentionata a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.

Pentru efectuarea lucrarii de pe bd. Mamaia, este necesara sistarea furnizarii apei potabile, in intervalul orar 9,00-11,30, in perimetrul delimitat de bd. Mamaia si strazile Mircea cel Batran si Bogdan Voda, precum si in Punctele Termice 18 si 25.

„Ne cerem scuze participantilor la trafic din zona respectiva si le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt.
Abonatii deserviti nu sunt afectati de aceasta lucrare, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatiile cu conducta sub presiune.”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Donații pentru un jurnalism independent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.