Bugetul Medgidiei, adoptat la a treia încercare

Primarul Marian Iordache a prezentat proiectul privind taxele și impozitele locale

Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit în ședință de îndată, spre a analiza cele cinci proiecte de hotărâre inițiate de primarul Marian Iordache. Primul punct, aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pe anul 2016, repus pentru a treia oară pe ordinea de zi în ședință de consiliu, pentru a treia oară, a întrunit de această dată numărul necesar de voturi spre a fi admis. Veniturile din bugetul de funcționare al Medgidiei sunt în sumă de 71.895.590 lei, iar cheltuielile reprezintă 71.946.630 lei. Bugetul de dezvoltare însumează 4.666860 lei.

La punctul doi a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al S.C. APOLLO ECOTERM S.R.L. Medgidia, pentru anul 2016. Societatea șia propus să realizeze pentru anul în curs venituri de 6.513.000 lei, iar pentru realizare veniturilor vor fi efectuate cheltuieli în valoare de 6.044.400 lei.

Consilierii locali au aprobat și acordarea normei de hrană personalului Poliției Locale Medgidia, iar la punctul patru au votat proiectul de aprobare a numărului maxim de posturi de asistenți personali pentru persoane cu handicap grav, pentru anul 2016, conform Legii nr.448/2006(r1). Proiectul are la bază rezolvarea solicitărilor persoanelor cu handicap grav de pe raza municipiului, fiind aprobat un număr de 90 de posturi de asistenți personali pentru persoanele cu handicap grav. Ultimul punct, aprobarea Regulamentului de autorizare a activităților de producție și comercializare a produselor pe raza municipiului Medgidia, a fost, de asemenea admis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *