Candidata PSD pentru Primăria Medgidia, Luminița Vlădescu, incompatibilă

vladescu

Agenția Naționată de Integritate a anunțat, astăzi, că Luminița Vlădescu, viceprimarul municipiului Megdidia, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 iunie 2012 – 03 iulie 2014, întrucât a deținut simultan cu funcția de viceprimar și funcțiile de administrator al S.C. CONSULT CONTAB A.L.M. S.R.L. (în perioada 22 iunie 2012 – 13 februarie 2013) și membru în Consiliul de Administrație al Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu Medgidia (în perioada 23 august 2012 – 03 iulie 2014), încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, lit. d) din Legea nr. 161/2003.

Luminița Vlădescu este candidata PSD la Primăria Medgidia.

UPDATE

Luminița Vlădescu a reacționat la anunțul ANI printr-o notă postată de PSD Medgidia pe Facebook. Iată ce spune:

”La acest punct de vedere s-a ajuns in urma unei reclamatii facuta in ianuarie 2013, depusa la ANI de doamnele profesoare Dumitriu Nicoleta si Anton Lorena.

Fata de aceste acuzatii precizez urmatoarele: calitatea de membru in consiliul de administratie al liceului “Nicolae Titulescu”, functie neremunerata, mi-a fost conferita prin hotararea consiliului local Medgidia (H.C.L. nr. 78/23.08.2012), avand avizul de legalitate a secretarului municipal si validata de institutia prefectului, in virtutea calitatii mele de consilier local, calitate care s-a mentinut, conform legii, pe toata durata mandatului meu de viceprimar.

Cu privire la presupusa calitate de administrator la S.C. CONSULT CONTAB A.L.M. S.R.L., mentionez ca, in baza sentintei civile nr. 1159/COM din data de 17.02.2010, ramasa definitiva si irevocabila, pronuntata de Tribunalul Constanta (vezi foto anexata), firma in cauza A FOST DIZOLVATA in anul 2010.

Atrag atentia tuturor celor care s-au pronuntat pe acest subiect ca nu este pentru prima oara cand A.N.I. si-a exprimat punctul de vedere cu privire la incompatibilitatea unor alesi locali, incompatibilitati ce au fost demontate in instanta de acestia. Pana la pronuntarea definitiva si irevocabila a unei instante de judecata, orice afirmatie pe acest subiect, cu atat mai mult acelea categorice prin care sunt acuzata ca am incalcat legea sunt nefondate si ma obliga sa actionez impotriva acestora pentru plata de despagubiri civile motivate de afectarea grava a imagini mele in special in timpul campaniei electorale.
In ceea ce ma priveste, campania mea va continua cu aceeasi determinare si incredere, ca realizarile si proiectele mele vor conta in ochii cetatenilor din Municipiul Medgidia.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.