Care este data-limită când vă puteți debranșa de la RADET

RADET Constanţa anunţă consumatorii de energie termică în sistem centralizat că data limita pentru depunerea cererilor de eliberare a avizului de deconectare/debranşare este de 07.09.2015 exclusiv (n.r. mai exact, vineri, 4 septembrie 2015)

Documentaţiile depuse de către solicitanţi în vederea obţinerii avizului de deconectare/debranşare vor fi analizate la dată de 07.10.2015, iar de la această dată şi până la începerea furnizării este obligatorie redimensionarea grupurilor de măsură a energiei termice că urmare a deconectărilor realizate în această vara.

Tot în această perioadă, pe lângă redimensionarea grupurilor de măsură se vor realiza fizic şi deconectările/debranșările ce au primit aviz favorabil din partea RADET Constanţa.

RADET menționează că în conformitate cu prevederile Legii 325/2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termică, deconectările/debranșările de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică nu se pot realiza în timpul sezonului de încălzire (art. 30 alin.4).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.