Căști pentru telefoane mobile, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

casti contrafacute

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, 3.500 căști pentru telefon, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 227.000 lei dacă ar fi fost originale.

În data de 11.04.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București. Administratorul societăţii comerciale în cauză este cetăţeanul român H.D., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul pe raza municipiul București.

În urma controlului, au fost descoperite 3.500 căști pentru telefon ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 227.500 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.