Cât plătește Primăria Mangalia pentru un spectacol cu o cântăreață care face poze fără chiloți

lora primaria mangalia

Lora, o cântăreață îndrăgită de către Primăria Mangalia (foto: Spynews.ro)

Primăria Mangalia plătește, din bani publici, un concert de Dragobete, în care va cânta Lora.

Lora este, potrivit unui anunț al instituției condusă de liberalul Radu Cristian (ex-independent), o cântăreață „îndrăgită și cunoscută”, care pozează fără chiloți în presa tabloidă.

„Împreună cu invitații săi, îndrăgita interpretă va oferi un show electrizant tinerilor orașului, dar și celor care apreciază melodiile acesteia. Special pentru toți cei care vor dori să ia parte la eveniment, intrarea este liberă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Mangalia.

Intrarea este liberă, dar spectacolul nu este gratis. Primăria a plătit pentru acest lucru 47.600 lei unei firme din București, Priduktiv Asstes SRL. Interesant este că societatea înființată în 2014 nu a avut niciodată vreun angajat. În 2016 a avut o cifră de afaceri de 596.826 lei și o pierdere de 53.641 lei. Firma era administrată în 2016 de un cetățean german, Surin Peter Edgar, născut în Craiova. Acesta a mai încercat să organizeze unele evenimente cu bani publici în județul Constanța, inclusiv cu Primăria Constanța, dar nu a câștigat proiectele la care a participat.

Societatea comercială a anunțat că oferă, de acești bani un „spectacol tematic cu prilejul Sarbatorii de Dragobete sustinut de Lora & Band (prestatie live) si invitați”. Pretul include transportul personalului si a echipamentului necesar.

De asemenea, pentru promovarea evenimentului se vor realiza 50 de afișe format A3 și 3.000 de flyere format A6.

Spectacolul va avea 45 de minute și va avea loc în aer liber.

Lora este celebră pentru aparițiile din presa tabloidă. În 2015, de exemplu, Spy Nees publica fotografii considerate sexy cu această „cunoscută și îndrăgită” cântăreață, în care aceasta a pozat fără chiloți.

Lora s-a pozat fără lenjerie intimă! Imaginile au incendiat internetul: “Ce posterior ai!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.