Ce autovehicule NU AVEȚI VOIE să parcați în Constanța

Poliția Locală Constanța anunță că este interzisă staționarea sau parcarea pe raza municipiului Constanța a vehiculelor destinate transportului de mărfuri cu masa maximă admisă mai mare de 2,4 tone sau destinate transportului de persoane cu capacitatea mai mare de 8+1 locuri, indiferent de forma de deținere.

Măsura este în conformitate cu prevederile HCL nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Staționarea sau parcarea acestor vehicule este permisă numai în locuri special amenajate pentru aceste categorii de vehicule.

În acest sens, Direcția Generală Poliția Locală desfășoară o campanie de identificare și sancționare a persoanelor fizice/juridice care permit parcarea/staționarea vehiculelor în alte locuri decât cele special amenajate din municipiul Constanța, faptă ce se sancționează cu amendă contravențională de la 400 lei la 800 lei pentru persoane fizice și de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoane juridice.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.