Cine este consilierul județean PSD care îi face ”PUTORI” pe cei care ies în stradă

Un consilier județean, o doamnă, i-a numit azi ”PUTORI” pe cei care ies în stradă. Ea este de acord și cu grațierea pentru cei care au furat. Motivul este financiar.

Iată mesajul său:

”Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii grațiat și să poți returna banii. România vrea să plătească 2000 de Ron pe lună pentru acela care a furat 20000 de Ron. Da tare deștepți sunteți sclipitorilor! Și poate îmi spuneți si mie care este munca voastră și cu ce cotizați voi la stat, ăștia care vă duceti de la 09 dimineața la proteste? Putorilor!”

Pe doamnă o cheamă Maria Sabrina NEDELCU. A fost aleasă pe listele PSD în calitate de consilier județean, în vara trecută. A lucrat în presă până prin 2012, când scria în Cuget liber. Acum deține o agenție de turism, Princess Travel. În urma postării, pagina de Facebook a agenției a început să se umple de înjurii și recenzii negative.

Doamna a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie foarte… tandră în care apare în brațele celui ce pare să fie Tit Liviu Brăiloiu, milionar în euro, senator PSD. Pagina sa de Facebook a fost între timp dezactivată.

PSD Constanța și CJC au reacționat imediat.

Citiți și: CEL MAI MARE PROTEST DE STRADĂ DIN CONSTANȚA, DE DUPĂ 1989. FOTO. VIDEO

”În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional. BPJ al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație. Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu”, a spus conducerea PSD Constanța.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, condamnă limbajul folosit de doamna Maria Sabrina Nedelcu, consilier județean din partea Partidului Social Democrat față de cetățenii care protestează zilele acestea.

Consider că este dreptul fiecăruia să își exprime opinia, însă nu pot să fiu de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat și jignitor. Declarațiile doamnei Nedelcu, chiar și pe pagina personală de pe o rețea de socializare sunt total nepotrivite. Voi solicita conducerii Partidului Social Democrat să ia măsurile care se impun în situația dată. De asemenea, îi cer doamnei Nedelcu să își ceară scuze, în mod public, pentru modul în care a ales să se exprime”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.