Cine face parte din Consiliul de Administrație al RATC

ratc

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța și-a desemnat, zilele trecute, membrii care fac parte din Consiliu de Administrație.

Au fost depuse patru dosare de candidatură, din care au fost desemnați trei membri.

Este vorba despre Nicolae Niță, directorul general al RATC (click AICI pentru CV), Cristian Fuior, unul din cei patru consilieri personali ai primarului Constanței (CV), Decebal Făgădău, și Aristide Dumitrache, inginer șef în cadrul regiei (CV).

Cel de-al patrulea dosar i-a aparținut lui Dumitru Coiciu, Director Adjunct Exploatare-Comercial-Marketing în cadrul RATC și ex-director general al regiei.

Un alt membru al CA, care nu a trecut prin procedura de desemnare, este Gheorghe Ungureanu (CV), directorul de la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța. A ocupat funcția de președinte de CA, până de curând. Deși pe site-ul RATC apare ca fiind încă președinte, sursele noastre spun că această funcție este deținută în prezent de Cristian Fuior.

Dumitru Coiciu este însă, de anul trecut, președintele Consiliului de Administrație al Registrului Auto Român (RAR). Luna trecută a fost reconfirmat în funcție pentru o perioadă de patru ani.

Registrul Auto Român este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competentă în domeniul vehiculelor rutiere, siguranţei rutiere, protecţiei mediului înconjurător şi asigurării calităţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *