Cine sunt victimele tragediei din Mamaia. Detalii șocante

Accident mamaia victime

Cei patru tineri implicați în accidentul din Mamaia, care a avut loc ieri seară, sunt Emanuel Coroma, Adrian Bîcu, Veronica Anabella Vezeteu și Ioana Dima. Toți patru sunt din Năvodari.

Șoferul mașinii, un Ford Focus cu numărul CT – 10 – HFF, era Adrian Bîcu, 20 ani.

Și el și prietenul lui, aflat pe locul din dreapta față, au murit. Acesta din urmă, fusese arestat în anul 2013 pentru o tâlhărie comisă în Mamaia. A fost condamnat la un an de internare într-un centru pentru minori și eliberat condiționat cu doar 10 zile înainte să moară.

Accident deosebit de grav în Mamaia – DOI MORȚI. FOTO. VIDEO

Potrivit unui martor, mașina avea peste 150 de km/oră. Din cauza vitezei aceasta a rupt stâlpul în care a intrat și practic s-a încolăcit în jurul lui.

”Din primele verificări se pare că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed și alunecos. Din nefericire este un alt exemplu cu privire la conduita preventivă, cu privire la acest factor nociv care este viteza”, a precizat comisarul Ciprian Sobaru, șeful Biroului Poliției Rutiere Constanța.

Fetele sunt în stare critică. Anabella Vezeteu este hostess la un hotel de lux din Mamaia, iar Ioana Dima este studentă la Chimie la Universitatea Ovidius Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.