Circulație de coșmar în orașul Constanța

circulatie constanta

Pe bulevardul Mamaia din Constanța se așteaptă zeci de minute în coloană (foto: 28 noiembrie 2017)

Circulația în orașul Constanța este un coșmar, în această dimineață.

Șoferii spun că stau zeci de minute blocați în trafic.

„Am încercat să ajung în centru, dar nu se poate intra pe bulevardul Tomis. Un polițist interzice accesul. Am văzut o mașină pe mijlocul bulevardului și câțiva oameni care montau beculețe de sărbători. Chiar trebuie să facă acest lucru dimineață, când traficul este cel mai aglomerat?”, ne-a transmis un cititor.

Nici pe bulevardul Mamaia nu se circulă mai bine. Cei care vin de pe străzile laterale au nervii bine puși la încercare. La ieșirea dinspre stațiune a avut loc și un accident auto, la care a intervenit Ambulanța.

„De la Delfinariu până la Capitol am făcut 35 de minute”, ne-a spus o șoferiță.

Lucrurile vor sta și mai rău, din acest punct de vedere, zilele viitoare.

Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României, Primăria municipiului Constanța, a anunțat că în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2017 traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Tomis pentru defilarea paradei militare.

Astfel, în zilele de luni, 27 noiembrie 2017, şi joi, 30 noiembrie 2017: – începând cu ora 18:00 se va interzice accesul şi staționarea autovehiculelor în parcarea din zona Sălii Sporturilor (cu excepția autovehiculelor cu circulație prioritară – ambulanță, poliție, jandarmerie s.a.) precum şi în parcarea aflată pe B-dul Tomis, tronsonul cuprins între Sala Sporturilor şi B-dul Ferdinand (restricție impusă inclusiv maşinilor de aprovizionare cu marfă a magazinelor/restaurantelor din zonă).

De asemenea, în ziua de vineri – 1 decembrie 2017, în intervalul orar 07:30-12:00 – se restricționează circulația pe B-dul Tomis, tronsonul cuprins între zona Capitol (intersecția B-dului Tomis cu B-dul Mamaia) şi B-dul Ferdinand, fără însă a restricționa circulația pe B-dul Ferdinand a autobuzelor aparținând RATC. Acestea vor staționa la intersecția B-dului Ferdinand cu B-dul Tomis în perioada defilării plutoanelor.

Totodată, străzile cu care se intersectează B-dul Tomis, respectiv str. Cuza Vodă, str. Ştefan cel Mare, str. Constantin Brătescu, str. Sarmisegetuza, str. Dacia și str. Decebal, str. Tudor Vladimirescu vor fi închise circulației.

Restricțiile de circulație menționate pentru data de 1 decembrie 2017 se vor aplica şi în data de 28 noiembrie 2017 când va avea loc repetiția generală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.