Claudiu Palaz anunță că în PMP au venit 119 noi membri. Fotografie au făcut numai 20

pru eforie pmp

Cei 20 de membri ai PRU Eforie care au trecut la PMP și au făcut și fotografie. În mijlocul lor, Claudiu Palaz

Astăzi, 17 martie 2018, întreaga organizație din Eforie a Partidului România Unită, a decis să se alăture Partidului Mișcarea Populară, a anunțat președintele PMP, Claudiu Palaz, printr-un comunicat de presă.

Lucia Sărăcilă, președinte PRU Eforie, împreună cu cei 11 membri ai Biroului Politic Local și cu un număr de 107 membri s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară. În total, 119 membri. În fotografie care însoțește comunicatul apar 20 de persoane.

„Am hotărât să facem acest pas, deoarece avem încredere în politicile Partidului Mișcarea Populară și a faptului că acest partid poate face o opoziție reală față de actuala administrație din orașul Eforie dar și față de practicile acestora vis-a-vis de cetățenii orașului. Sunt convinsă că vom avea sprijin pentru a ne putea bate pentru, și în interesul cetățenilor din Eforie”, a declarat Lucia Sărăcilă.

Prezent la această întâlnire, președintele organizației județene PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a declarat:

„Salut venirea noilor colegi care au decis să se alăture Partidului Mișcarea Populară, mai ales că nu este vorba doar de unul sau doi membri și este un pas făcut de o întreagă organizație a PRU, ceea ce denotă o maturitate politică și o responsabilitate din partea membrilor acestui partid. Mă onorează încrederea noilor colegi pe care mi-au acordat-o și mă responsabilizează în vederea aplicării unor politici pentru cetățeni prin crearea unei opoziții reale în Eforie. Sunt convins că alături de echipa PMP Eforie, noii colegi veniți de la PRU  vor pune umărul la întărirea organizației județene a PMP Constanța”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.