Claudiu Palaz îi răspunde lui Bogdan Huțucă: „Șarpele, când îl doare capu’, iese la drum”

Claudiu Palaz

Claudiu Palaz

Așa cum anticipam, președintele PMP, Claudiu Palaz, nu a așteptat prea mult pentru a-i da replica președintelui PNL, Bogdan Huțucă, după ce acesta l-a acuzat că joacă „bambilici politic”.

Iată replica lui Palaz, așa cum a fost postată pe pagina sa de Facebook.

„Tovarășu’ deputat BOGDAN HUȚUCĂ! Este un proverb ” șarpele cînd îl doare capu’ iese la drum”! Puștiule, nu stai bine în scaunul de deputat si te GÎNDEȘTI sa te apuci de politică?😂. Pai sa vezi de acum dureri de cap, daca tot ai urcat in ring! Pai, bine domn deputat, eu joc bambilici? Stai că ne apucam să dezgropam “morții” daca tot folosești un asemenea limbaj si sa vadă lumea cine joaca cu adevărat bambilici! Sau nu ai facut tu comunicatul si doar l-ai semnat? Ca asa cum te stiu eu, nici macar nu știi sa te cerți!😂😂😂P.s. PENSIONARUL CHIȚAC, avea mai mult SÎNGE ca tine! Dar, încet, încet înveți si tu!”

Bogdan Huțucă îi transmisese lui Claudiu Palaz următoarele:

liderul PNL Constanța îi transmite un mesaj și vicepreședintelui CJC, Claudiu Palaz.

„Lansez un mesaj personal către jucătorul de bambilici politic Claudiu Palaz. Domnule fost prefect, dumneavoastră vă aflați într-un permanent blat cu PSD, lucru care vă consfințește funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța. Vă reamintim că în 2016 ați avut opțiunea de a trimite PSD în opoziție, cel puțin la județ, și nu ați făcut-o. Așa că ar fi înțelept să țineți ciocul mic pe tema blatului, de orice fel. În același timp, v-ați permis (cu tupeul care vă caracterizează) să puneți în pericol nu mai puțin de 800 de milioane de lei din banii constănțenilor, printr-un amendament propus exclusiv pentru a conta, câtuși de puțin, în războiul rece din interiorul PSD. Pe undeva devine limpede de ce Organizația Județeană a PSD tace mâlc pe problema Polaris și în general pe problemele care îi interesează pe constănțeni, și l-au luat purtător de cuvânt pe Claudiu Palaz”, a încheiat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.