Claudiu Palaz, PMP: „Peste 5 ANI, CAZINOUL va fi în aceeași stare: DEPLORABILĂ!”

Claudiu Palaz

Claudiu Palaz

Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, spune că peste cinci ani Cazinoul din Constanța va fi în aceeași stare ca și acum: „deplorabilă”.

Acesta afirmă că a avut un rol important în a împiedica vânzarea imobilului și declară că demersul de consultare a populației, inițiat de Primăria Constanța, este „fără soluții și fără finalizare”.

„Este CORECT si CINSTIT să nu uitam, Să punem în dreptul fiecăruia meritul cuvenit în SALVAREA de la vînzare al CAZINOULUI! Nu? Asta daca tot completăm formulare fără soluții si finalizare! Mă doare sa o spun, dar peste 5 ANI, CAZINOUL va fi în aceeași stare: DEPLORABILĂ! La BUCUREȘTI, instituțiile sunt praf! Si vor bloca reabilitare în continuate! Si atunci întreb: PENTRU CE DRACULUI MAI COMPLETAM FORMULARE SI FACEM SONDAJE?! Cumva e un concurs cu Etichete de pe cutii cu premii în detergenți si eu nu stiu?! Boala lunga, moarte sigură!”, a spus Claudiu Palaz.

Vă reamintim că primăria Constanța ne întreabă care vrem să fie soarta Cazinoului din Constanța. Putem răspunde online la câteva întrebări.

Suntem întrebați cum considerăm că este oportun să se realizeze reabilitarea și dacă suntem de acord ca o parte din activitățile asigurate în interiorul Cazinoului, să fie generatoare de venit pentru a acoperi cheltuielile sale de funcționare și de mentenanță. De asemenea, suntem rugați să alegem, dintr-o listă, patru funcțiuni care ar putea fi asigurate în interiorul Cazinoului, astfel încât să se adreseze unui public cât mai larg, pe toată perioada anului. Pe listă se află funcțiuni precum: bibliotecă, muzeu, restaurant, bar, centru comunitar, teatru, etc.

Mai multe detalii AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.