Comuna Peștera investește în educația copiilor

scoala pestera

Administrația locală din Peștera investește în educația copiilor. Lucru normal, dacă ne gândim că noul primar este fostul director al școlii și a fost inspector școlar. Pe principiul ”înțeleptul își face vara sanie și iarna car”, reprezentanții acesteia au decis să îi roage pe părinți să depună, zilele următoare, cereri pentru transportul elevilor.

”În perioada 01 august – 12 august elevii din ciclul liceal cu domiciliul în comuna Peștera pot depune la sediul Primăriei Peștera o cerere în vederea decontării cheltuielilor de transport pentru anul școlar 2016-2017. Cererile se vor depune în intervalul orar 9-12 și vor fi însoțite de o copie a cărții de identitate a solicitantului”, a precizat primarul independent Marius-Liviu Petre.

Numărul elevilor care vor beneficia de transport decontat este de circa 200, dar la jumătatea lunii august se va ști exact. Suma pe care o va suporta administrația pentru fiecare dintre aceștia este de circa 200 de lei, contravaloarea abonamentului spre Medgidia.

”Voi cere Consiliului Local și decont pentru cei de la postliceală, dar și pentru studenții care fac naveta la Constanța”, precizat primarul Marius-Liviu Petre.

marius petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.