CONCURS. Puteți câștiga invitații VIP la Eforie Aqua Park

eforie aqua parkConstanța 100% vă invită să participați la un nou concurs cu premii constând în invitații VIP la Eforie Aqua Park.

Eforie Aqua Park este unul dintre cele mai moderne și dotate parcuri acvatice din România. În total exista nouă tobogane, fiecare oferind o experiență unică. Printre achizițiile noi, anul acesta se numără un tobogan de mare viteză pentru iubitorii de adrenalină, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane și un Lazy River pentru cei care caută clipe de relaxare. Atracția principală este un submarin în care se pătrunde cu o cască specială și de unde poate fi admirată frumusețea naturală alcătuită din faună și floră subacvatică.

Vă punem la dispoziție, și în această săptămână, un număr de patru invitații de câte două persoane fiecare.

Pentru a câștiga, tot ce trebuie să faceți este să dați LIKE paginii de Facebook Constanța 100 și să lăsați un comentariu cu textul „VIP” la postarea cu acest articol.În caz de egalitate de like-uri, câștigătorii se vor desemna în funcție de data intrării în concurs.

Câștigătorii vor fi persoanele care strâng cele mai multe like-uri la comentariu.

Atenție, o persoană poate câștiga cel mult o invitație (cu care, o mai spunem o dată, pot intra două persoane). Pot participa și câștigătorii din edițiile trecute.

Concursul se va termina vineri, 21 iulie, la ora 24.00. Câștigătorii vor fi contactați pe Facebook de către redacția Constanța 100% cel mai târziu sâmbătă, 22 iulie, pentru a li se înmâna invitațiile.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic intre orele 9:00 – 18:00 si este situat în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, intre Plaja Belona, Hotelul Europa si Lacul Belona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *