Consilierii PNL: ”Trebuie reevaluată situația contractului încheiat cu POLARIS M HOLDING privind activitatea de deszăpezire”

Grupul consilierilor locali municipali ai Partidului Național Liberal au trimis joi, 26 ianuarie, o interpelare primarului și viceprimarilor municipiului Constanța cu privire la starea de degradare a orașului. Conținutul interpelării îl redăm integral:

Domnule primar Decebal Făgădău,

Domnilor viceprimari Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu,

Atât noi, consilierii locali ai Partidului Național Liberal, cât și o mare parte dintre constănțeni am constat, în ultima lună, că municipiul Constanța a intrat într-un proces accelerat de degradare. După ce zile întregi orașul a fost îngropat în zăpadă și gunoaie, în acest moment, străzile sunt încă baricadate de munți de zăpadă și gheață, trotuarele sunt impracticabile, iar iluminatul public este nefuncțional în mai multe cartiere.

Pe această cale, vă solicităm să ne prezentați public o explicație pertinentă pentru situația în care ne aflăm astăzi, la aproape o lună de la prima ninsoare, și ce soluții are Primăria municipiului Constanța pentru remedierea, în cel mai scurt timp posibil, a problemelor prezentate.

De asemenea, considerăm că trebuie reevaluată situația contractului încheiat cu POLARIS M HOLDING privind activitatea de deszăpezire, în condițiile în care acesta acoperă, în prezent, doar 10% din străzile municipiului Constanța.

Cu respect,

Grupul de consilieri locali municipali ai Partidului Național Liberal

One comment

  • Este o rusine ce se intampla in Constanta! Veniti sa vedeti ce mormane de gheata si zapada sunt pe str. Capitan Purec, sau pe str. Suceava, sau la Flamanda! Cumparam singuri nisip si sare si platim taxe, ca sa ajungem sa ne oranduim singuri!!! Noi platim si muncim, ei incaseaza si cheltuie! Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.