Cine va face parte din Consiliul de Administrație al RADET Constanța și cât va câștiga

radet constanța

Consilierii locali vor vota, săptămâna viitoare, componența consiliului de administrație al RADET Constanța.

Persoanele care vor face parte din CA sunt: Popa Liviu Dorel, directorul regiei, Mamut Eden, profesor universitar, Popescu Răducu, fost șef al Inspectoratului Școlar Județean, și Cacioianu Vasile, care este, printre altele, administratorul unei firme private, SC Ink Building SRL.

Fiecare dintre ei va primi, în fiecare lună, o sumă brută de 5.475 de lei.

„Acordarea remunerației fixe lunare este condiționată de participarea efectivă la ședințele Consiliului de Administrație, respectiv în funcție de numărul de ședințe la care participă de atribuțiile în cadrul unor comitete consultative și de alte atribuții specifice stabilite prin contractul de mandat”.

Printre obiectivele consiliului de administrație se numără: creșterea capacității de autofinanțare, diminuarea perioadei de recuperare a creanțelor, diminuarea pierderilor, creșterea productivității muncii, utilizarea adecvată a resurselor umane având la bază optimizare costurilor salariale.

Durata mandatului este de patru ani.

Proiectul de hotărâre este inițiat de primarul PSD al Constanței (detalii AICI), iar cum PSD controlează consiliul, nu ne așteptăm ca lista propusă să nu fie aprobată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.