În Constanța începe parada de Ziua Națională a României. Trafic blocat

ziua nationala a romaniei parada

Doi militari salută constănțenii, în timpul pregătirilor pentru paradă (foto: Facebook/Ion Burghisan)

Primăria municipiului Constanța în colaborare cu Instituția Prefectului – Județul Constanța, Consiliul Județean Constanța și Comandamentul Flotei organizează în data de 1 decembrie 2017, cu ocazia Zilei Naționale a României, în intervalul orar 11:00-12:00, pe bd. Tomis un ceremonial ce va include defilarea trupelor pedestre și a mijloacelor de tehnică militară.

Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României, Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința constănțenilor faptul că mâine, 1 decembrie 2017 traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Tomis pentru defilarea paradei militare. Astfel, în intervalul orar 07:30-12:00 – se restricționează circulația pe b-dul Tomis, tronsonul cuprins între zona Capitol (intersecția b-dului Tomis cu b-dul Mamaia) şi str. Traian, fără însă a restricționa circulația pe b-dul Ferdinand a autobuzelor aparținând RATC. Acestea vor staționa la intersecția b-dului Ferdinand cu b-dul Tomis în perioada defilării plutoanelor.

Totodată, străzile cu care se intersectează b-dul Tomis, respectiv str. Cuza Vodă, str. Ştefan cel Mare, str. Constantin Brătescu, str. Sarmisegetuza, str. Dacia și str. Decebal, str. Tudor Vladimirescu vor fi închise circulației.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.