Constanța, orașul asfaltat în campanii electorale. Unde sunt demisiile promise?

bd-tomis

Promisiunile de asfaltare a bulevardului Tomis nu au fost respectate

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, declara în luna martie că își va prezenta demisia dacă Bulevardul Tomis nu va fi finalizat până pe 1 iunie. Astăzi, 28 octombrie a.c., la șase luni distanță, bulevardul este din nou închis pentru reparații. De demisie nici vorbă.

„Constănţenii vor vedea două bulevarde Tomis: uitându-se spre zona Dacia, vor vedea vechiul Tomis, iar uitându-se spre Cazino, spre mare, vor vedea noul Bulevard Tomis sau nişte demisii. Ale colegilor mei, inclusiv a mea”, declara primarul interimar al Constanței în martie 2016.

După ce a eșuat cu primul termen, Decebal Făgădău a promis constănțenilor că bulevardul cu pricina va fi finalizat până la data de 1 septembrie. A înregistrat un nou eșec, a blocat circulația, a creat mulți nervi, iar de demisie nici vorbă. Acum, bulevardul Tomis este din nou închis pentru reparații. Coincidență sau nu, tot în apropierea campaniei electorale. Cu alte cuvinte, după aproape șase luni nu avem nici bulevard, nici demisie, dar avem acțiuni pentru campania electorală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.