Constănțeni din Km. 4-5, terorizați de câinii fără stăpân

caini fara stapan

Câini fără stăpân în zona pieței din Km. 4-5 (foto: Facebook)

Mai mulți constănțeni care locuiesc în zona Km. 4-5 spun că sunt terorizați de câinii fără stăpân.

În zona pieței de aici s-au aciuat mai mulți maidanezi care au ajuns, spune unul dintre locuitori, spaima cartierului.
Atacă oamenii și copii zilnic. Cine poate să rezolve această problemă cu acești câini maidanezi?”, se întreabă Eugen, pe o rețea de socializare.
Recent, Primăria Constanța a anunțat că echipele de ecarisaj și adăpostul public pentru câini fără stăpân din municipiul Constanţa îşi va începe activitatea curând.

Reprezentanții instituției spune că, pentru a oferi un serviciu de calitate, municipalitate va face angajări de personal, inclusiv de medici veterinari care să se ocupe de sterilizarea animalelor, dar şi de îngrijirea lor după ce sunt capturate. Vor fi angajaţi şi hingheri, iar adăpostul va fi cel de pe strada Vârful cu Dor din Constanţa. Desigur, reprezentanţii primăriei au precizat că vor fi făcute modernizări şi adăpostul va fi reabilitat. Capacitatea va fi de aproximativ 400 de câini fără stăpân.

De problema câinilor fără stăpân se ocupă (dacă acesta este cuvântul potrivit) viceprimarul Dumitru Babu.

One comment

  • Asa este trec pe lângă tine si daca nu esti atent vin prin spate si te mușcă si sunt multi … băiețelul meu de 3 ani era pe bicicletă și la mușcat de picior noroc ca la apucat doar de pantaloni .. hinghieri vin ia 3-4 căței și aduc 20 inapoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.