Copil de șapte ani, la spital după un accident rutier

Un copil de șapte ani a ajuns la spital, după un accident rutier care a avut loc în municipiul Constanța, în zona Casei de Cultură.

Copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța. Starea sa nu este gravă.

În accident au fost implicate trei autoturisme.

„Conform sesizării și a primelor cercetări, în jurul orei 12.34, o femeie, de 52 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 (banda 5), dinspre gară către Trocadero și în intersecție cu strada I.L.Caragiale, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat in coliziune față spate cu un autoturism, condus de un bărbat, de 37 de ani, care circula în aceeași direcție de mers. Ulterior, conducătorul primului autoturism, după o manevră de mers către înapoi și încercând să-și continue deplasarea către înainte, a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 48 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri, de 42 de ani, respectiv 7 ani, ambii din al doilea autoturism. În cauză, a fost întocmit dosar penal”, au declarat polițiștii.

Acesta este al doilea accident care are loc în zona Casei de Cultură, azi. Și în primul, un minor a fost rănit. Detalii AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.