Cupa Ligii Navale la Fotbal începe sâmbătă, în Mamaia. S-au înscris opt echipe

În perioada 07 – 15 ianuarie 2017, Consiliul din România organizează “Cupa Ligii Navale la Fotbal” – ediția I. În concurs s-au înscris 8 echipe care vor reprezenta: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța; Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța; Inpectoratul Județean de Poliției Constanța; Gruparea Mobila de Jandarmi TOMIS; Brigada 9 Mărășești; Black Sea Rotational Force; US Navy League Romania Council.

Meciurile din cadrul turneului vor avea doua reprize, de cîte 20 minute cu o pauză de 10 minute, iar echipele sunt formate din 6 jucători și portar.

Campionatul va debuta sâmbătă – 07 ianuarie 2017, cu meciul dintre US Marines – Black Sea Rotational Force și echipa US Navy League Romania Council. Duminică, 15 ianuarie 2017, va avea loc începând cu ora 14,30 festivitatea de premiere, la care vor fi prezenți toți jucătorii din cele 8 echipe.

Deschiderea campionatului va fi precedata la ora 09,30, la Hotel & SPA Iaki – locatie teren acoperit din stațiunea Mamaia de o scurtă conferință de presă susținută de organizatori și participanți.

Liga Navală a Statelor Unite a fost fondată în 1902 cu susţinerea Preşedintelui Theodore Roosevelt. În timp, această formațiune a devenit o organizaţie civilă de frunte, cu peste 43.000 de civili organizaţi în 246 consilii în întreaga lume, printre care și România.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *