Decebal Făgădău îl laudă pe Horia Constantinescu: „Ceea ce face face foarte bine”

Horia Constantinescu și Decebal Făgădău

Horia Constantinescu și Decebal Făgădău

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, l-a lăudat, vineri, într-o dezbatere publică, pe comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu.

„A fi smart înseamnă să utilizezi corect și rațional ceea ce ai și numai după aceea să aduci plus valoare. Tocmai de aceea vreau să le mulțumesc tuturor celor care fac eforturi. În general, conservarea sau evoluția, schimbarea se fac cu durere. Nu toată lumea se bucură. Că vorbim de o instituție de control, și Horia conduce o instituție de control, este pentru siguranța turiștilor. Că doare câteodată, asta e. Ceea ce face face foarte bine, pentru că la nivel macro siguranța, care are o componentă importantă, siguranța alimentară, e punct tare.”, a spus primarul Decebal Făgădău.

Declarațiile primarului vin după ce Horia Constantinescu a amendat Primăria Constanța pentru modul dezastruos în care arată locurile de joacă din oraș. Mai bune spus, modul în care arătau, pentru că, după campania de verificare demarată de CJPC, în tot județul, Primăria Constanța a hotărât să demoleze locurile de joacă neconforme.

„Jocurile sunt periculoase, dacă sunt neîntreținute, dar mai periculos rămâne un personaj suit pe piedestal și interesat doar de soclu, nu și de cei care l-au urcat acolo!”, spunea Horia Constantinescu despre Decebal Făgădău, în septembrie 2017.

„Am început să dialogăm cu Primăria Constanța”, a recunoscut, în cadrul aceleiași întâlniri, Horia Constantinescu.

Cei doi sunt membri ai aceluiași partid, PSD.

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterii intitulată „Dezvoltarea sustenabilă a turismului și a infrastructurii pe litoralul Mării Negre”, organizată, în Constanța, de Parlamentul European, Biroul de Informare în Romania. La eveniment au participat eurodeputații Ramona Mănescu, Maria Grapini și Claudia Țapardel, specialiști în turism, dar și comisarul șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu.

Parlamentul European, Biroul de Informare în Romania organizează la Constanța, vineri, 24 noiembrie 2017, dezbaterea Dezvoltarea sustenabilă a turismului și infrastructurii pe litoralul Mării Negre (LIVE de la ora 16:30).Evenimentul se va bucura de participarea deputaților Ramona Manescu (Grupul Partidului Popular European), Maria Grapini (Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților) și Claudia Țapardel (Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților) — https://goo.gl/98mfh7

Posted by Calea Europeană on 24 Noiembrie 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.