Delia și Horia Brenciu cântă în VIVO Constanța

vivo constanta
Centrul comercial VIVO Constanța sărbătorește 6 ani și organizează două concerte, pe 28 și 29 octombrie.

Activitățile speciale din acest weekend se desfășoară sub conceptul VIVO! DAYS și culminează cu două super concerte. Sâmbătă, 28 octombrie, ora 18:30, Delia va urca pe scenă pentru a oferi un spectacol celor care se vor afla în centrul comercial, iar duminică, 29 octombrie, ora 18:00, va fi rândul lui Horia Brenciu, care va încălzi atmosfera alături de HB Orchestra.

Toți cei care vin pe 28 și 29 octombrie, începând cu ora 14:00, în centrul comercial VIVO! Constanța, pot avea parte de premii instant, mii de baloane și dulciuri, vouchere de cumpărături și multă distracție.

Vă recomandăm și:

IRONIE. După ce sălile de squash sunt înlocuite cu McDonald’s, Vivo! ne invită la sport

O zonă aniversară va fi special amenajată cu gustări, cocktail-uri și muzică bună, pentru cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei, dar și cu sesiuni foto profesionale și ședințe gratuite de machiaj.

Duminică, începând cu ora 16:30, VIVO! Constanța va organiza o prezentare de modă în cadrul căreia brandurile prezente în centrul comercial își vor prezenta noile colecții de toamnă-iarnă.

Pe pagina de Facebook VIVO Constanța toți cei care participă în această săptămână la concursurile aniversare pot câștiga unul dintre cele 50 de vouchere de cumpărături în valoare de câte 150 de lei sau unul dintre cele 200 de cd-uri cu Delia sau Horia Brenciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.