Directorul general al Oil Terminal, Sorin Ciutureanu, felicitat de secretarul de stat în Ministerul Energiei

Sorin Ciutureanu Oil Terminal

Sorin Ciutureanu, director general Oil Terminal

Directorul general al Oil Terminal, Sorin Ciutureanu, a fost felicitat, joi, de secretarul de stat în Ministerul Energiei, Iulian Robert Iordache, aflat într-o vizită în Constanța.

„Motivul vizitei mele este una de lucru la compania aflată în subordinea Ministerului Energiei, Oil Terminal. În cursul acestei dimineți a avut loc o ședință operativă de lucru având ca protagoniști conducerile societăților Oil Terminal și încă o companie de la Ploiești. Este început de an. Este momentul în care ne propunem proiectele de investiții pentru anul în curs. Astăzi am considerat o vizită de lucru aplicată, acum urmează vizita de teren, unde vom vedea oportunitățile de dezvoltare ale ambelor companii în această zonă. Ambele companii, dar în special că suntem în Constanța, și după cum probabil știți, cel mai mare terminal la Marea Neagră este și se află aici, iar compania se numește Oil Terminal, o companie din punct de vedere al Ministerului foarte bine cotată, cu rezultate foarte bune. Felicit pe această cale conducerea și directorul general pentru rezultatele deosebite. Ne bucurăm că avem astfel de oameni aici, la Marea Neagră, care gestionează atât de bine astfel de activități”, a declarat Iulian Robert Tudorache.

Secretarul de stat a precizat că va exista posibilitatea unei extinderi a spațiilor de stocare, însă este vorba doar de o idee pe care o ia ministerul în calcul, iar implementarea acestei idei va fi realizată doar dacă există premise bune și factori favorabili acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *