Dosar penal în urma accidentului dintre un maxi-taxi și un autoturism. O persoană rănită

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal în urma accidentului dintre un maxi-taxi și un autoturism, accident care a avut loc în această dimineață.

Reprezentanții poliției spun că este vorba despre o simplă coliziune pe fondul neasigurării în depășire.

„La data de 10.07.2017, ora 09.10, o femeie în vârstă de 25 de ani a condus un autoturism pe strada Cumpenei din Constanța, iar la intersecția cu strada Spiru Haret, a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat în vârstă 46 de ani. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere din microbuz. S-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, deoarece o persoană din microbuz a necesitat îngrijiri medicale.”, a precizat Marius Niculescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Încă nu se știe cine este vinovat.

„În urma anchetei penale de va stabili cine este vinovat”, a mai spus reprezentantul IPJ.

Am încercat că aflăm și dacă în microbuz călătoreau persoane în picioare, lucru interzis, dar nu am primit răspuns oficial, cel mai probabil pentru că în acest dosar a fost deschis un dosar penal.

Dacă ați călătorit cu acest microbuz sau ați fost martorii accidentului și ne puteți da detalii, vă rugăm să lăsați un comentariu la acest articol.

Sursă foto: Ziua de Constanța

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.