EDITORIAL VIDEO. Donald Trump crede că ”sportul ne termină bateriile”. Dr. Adrian Bîlbă îl contrazice

bilba adrianPreședintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, consideră că oamenii se nasc cu o cantitate finită de energie şi, prin urmare, nu ar trebui să facă exerciţii fizice dacă doresc să trăiască mai mult.

Jurnaliştii de la Washington Post au explicat fenomenul:

“După colegiu, după ce Trump a renunţat la obiceiurile sportive, a început să vadă timpul petrecut făcând sport ca timp pierdut. Trump credea că corpul uman este ca o baterie, cu o cantitate finită de energie, care în urma exerciţiilor fizice se epuizează. Aşa că a renunţat la a mai face sport”

“Atunci când a aflat că John O’Donnell, unul dintre directorii săi de top, se pregătea pentru un triatlon, el l-a avertizat: <<Vei muri din cauza asta mai tânăr>>.”

De asemenea, apropiaţi ai acestuia spun că Trump (care a împlinit în ianuarie 71 de ani) crede ca statul în picioare şi vorbitul sunt antrenamente suficiente.

În plus, Donald Trump trăieşte cu ciocolată, snack-uri, fripturi şi cu sucuri dietetice, iar somnul de frumuseţe este compus doar din câteva ore pe noapte, drept mărturie stând postările de pe Twitter de la ore târzii, scrie Indepenent. Acesta consumă fructe sau nuci destul de rar, iar uneori mănâncă câte o salată lângă friptură. Singurul lucru pozitiv este faptul că nu fumează şi nici nu consumă alcool prea des, el preferând un Bloody Mary fără alcool în locul unui cocktail.

Este sau nu este bun sportul? Dr. Adrian Bîlbă îl contrazice pe Donald Trump și spune că sportul este bun. Nu același spune însă despre excesul de sport, cât trebuie să facem sport și de ce bărbații trebuie să facă mai mult sport decât femeile.

Detalii în editorialul video de mai jos.

Donații pentru un jurnalism independent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.