Exasperată că Primăria și Polaris nu intervin, o familie de constănțeni și-a curățat singură strada

Constănțenii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de modul în care se comportă autoritățile. Deși ne apropiem de a patra zi de când a nins, multe străzi sunt în continuare pline de zăpadă, iar mașinile Primăriei Constanța sau ale Polaris M. Holding, companie plătită din banii noștri pentru deszăpezire, nu au trecut deloc pe ele.

Exasperați de lipsa de atitudine a autorităților, familia Bălan s-a hotărât să-și deszăpezească singură strada, chiar dacă pentru acest lucru a trebuit să dea la lopată.

Este vorba despre strada Locomotivei din cartierul Medeea.

”In Constanta nu se mai întâmpla ceva bun de multă vreme. Primăria nu strânge gunoiul de pe străzi, de ce ne-am aștepta sa strângă zăpada! In aceasta Constanta in care sunt obligată sa trăiesc, îmi învăț copilul sa nu se plângă, ci sa facă. Si asa am deszăpezit o strada. O familie si trei lopeți in doua zile. E singura strada deszăpezită din tot cartierul. Îi mulțumesc copilului meu!”, a spus Anca, doamna familiei.

În timp de aceștia strângeau zăpada, Primăria anunța ”pe străzile și bulevardele din oraș se circulă în condiții de iarnă grea și că toate utilajele acționează în permanență pentru îndepărtarea stratului de zăpadă și împrăștierea de material antiderapant atât pe artere principale cât şi pe cele secundare.”

Precizăm că Polaris are contract atât pentru strângerea deșeurilor, cât și pentru deszăpezire. În ultimele zile au fost probleme mari și cu colectarea deșeurilor, pentru că groapa de gunoi de la Ovidiu nu a funcționat și pentru că mașinile de gunoi nu pot intra pe străzile secundare.

3 comments

  • Si pe strada Despot Voda din acelasi cartier ne-am desfundat strada singuri.Utilajele de deszapezire nici nu s-au vazut.Platiti din banii nostrii tot noi le facem treaba…

  • Boanta Mirela

    Str Badea. Cartan arata la fel .Masinile abia reusesc sa se deplaseze,din cauza ghetii mari de sub zăpadă.Nu au dat cu nimic pe străzii.Sper ca cei ce l-au votat sa fie acum pe străzi si sa se chinuie.

    • ma scuzi, dar tot pe Badea Cartan stau – in fiecare seara trece plugul si masina cu antiderapant, iar duminica erau 2 vole! in loc sa te plangi pune mana pe o lopata si curata macar trotuarul in loc sa te plangi – nici macar 10% din cei ce stau pe strada asta n-au pus mana pe o lopata, dar se plang pe site-uri! Daca nu v-ati prins, E IARNA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.