Exclusiv Auto a închis showroom-ul din centrul comercial VIVO Constanța

exclusiv auto vivo constanta

Showroom-ul Exclusiv Auto din VIVO Constanța este acum gol

Exclusiv Auto a închis showroom-ul din centrul comercial VIVO Constanța. Suprafața de circa 120 de metri pătrați pe care o ocupa este acum pustie, toate mașinile au fost mutate, ca și biroul angajaților.

Exclusiv Auto, dealer și service autorizat Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Hyundai, Subaru, Seat, Skoda, Volkwagen Autovehicule Comerciale și partener Das Welt Auto, a deschis cu mare pompă acest showroom multibrand, înluna mai a acestui an.

De atunci s-a anunțat că va fi deschis numai câteva luni, nu pe termen nelimitat.

„Mall-ul beneficiază de un trafic foarte mare şi atunci am zis să aducem maşinile cât mai aproape de oameni. Proiectul este pe o durată limitată de timp, până la sfârşitul anului, cel puţin. Aici se pot găsi oferte speciale şi preţuri avantajoase”, spunea, la inaugurare, Camelia Ciciu, director de marketing Exclusiv Auto.

În ciuda declarațiilor inițiale, showroom-ul nu a fost închis „la sfârșitul anului”, ci cu 6 săptămâni înainte, fără să prindă, așadar, cea mai aglomerată perioadă a anului într-un centru comercial, cea dinainte de sărbătorile de iarnă.

Tot Camelia Ciciu afirma că inițiativa nu era o premieră.

„Suntem la al doilea proiect de acest gen în VIVO! Constanța și trebuie să spun că, la fel ca și în 2015, a fost o mare provocare pentru noi. Nu este ușor să te mobilizezi cu atâtea mașini într-un mall și să pregătești un set-up care să fie cât mai aproape de un showroom auto. Intenția noastră este să creăm o atmosferă plăcută și premium pentru clienți și aceștia să aibă posibilitatea să admire și să primească informații despre modelele din portofoliul nostru. Consilierii de vânzări vor fi prezenți în magazin și pregătiți să facă oferte cât mai atractive, să configureze mașini sau să programeze test drive-uri”, a declarat la deschiderea showroom-ului Camelia Ciciu , director de Marketing Exclusiv Auto, citată de Telegrafonline.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.