EXCLUSIV. Daniela Vlădescu, managerul Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski, evaluată cu nota 9,13 de Ministerul Culturii

daniela-vladescu-revista-tango

Daniela Vlădescu (foto: revistatango.ro)

Ministerul Culturii a analizat, marți, raportul de evaluare al managerului Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski, Daniela Vlădescu, pe ultimii cinci ani.

”Am obținut nota 9,13. Acest lucru înseamnă că îmi voi termina mandatul de manager, care expiră pe 20 decembrie 2016. Până atunci, voi prezenta ministerului un nou proiect de management. Dacă va fi aprobat, voi continua activitatea la Oleg Danovski”, a declarat Daniel Vlădescu.

Dacă ar fi obținut o notă mai mică, postul său ar fi fost scos la concurs.

Daniela Vlădescu a condus TNOB prin cea mai neagră perioadă a instituției. Teatrul a fost la un pas de desființare după decizia lui Nicușor Constantinescu de a da afară o bună parte a artiștilor. Aceștia – caz unic în țară – au ieșit în stradă și au cântat ”Corul sclavilor” sub balconul său de la Consiliul Județean Constanța. Pentru a salva instituția, aceasta a apelat la Ministerul Culturii, condus atunci de un membru UDMR. Ministerul a acceptat să preia și să finanțeze TNOB, preluându-l astfel – și salvându-l – de la Consiliul Județean Constanța.

Astăzi, Daniela Vlădescu și Dana Dumitrescu, directorul Teatrului de Stat Constanța, s-au întâlnit cu conducerea Consiliului Județean Constanța, pentru a discuta despre activitatea lor. Ambele au remarcat deschiderea de care a dat dovadă CJC pentru proiecte culturale și au promis surprize frumoase pentru constănțeni, în viitorul apropiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.