Fanfara “Muzica Apelor”, concerte gratuite în weekend

fanfara raja

Începând din acest weekend, toți constănțenii sunt invitați să participe la concertele pe care fanfara SC RAJA SA, “Muzica Apelor”, le va susține în mai multe locații din municipiul Constanța, în zilele de sâmbătă și duminică.

Astăzi și mâine, 28 și 29 noiembrie 2015, cei 28 de instrumentiști vor putea fi ascultați începând cu ora 16,00, la City Park Mall. Pentru aproximativ o oră, instrumentiștii de la percuție, clarineți, trompete, tromboane, flauți, dar și cei doi tubiști îi vor încânta pe constănțenii de toate vârstele, dăruindu-le câteva momente de muzică bună. Concertul va cuprinde arii și melodii de muzică ușoară și populară celebre, valsuri, dar și binecunoscutele marșuri militărești.

În weekend-ul viitor, sâmbătă și duminică – 05 și 06 decembrie 2015, fanfara va concerta începând cu ora 16,00, la Carrefour – centrul comercial TOM Constanța.

Mai jos puteți urmări imagini de la un festival internațional al fanfarelor, desfășurat în Italia, la care a participat și fanfara ”Muzica Apelor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.