Fast food-ul FAMOUS, închis de Protecția Consumatorilor

Fast food-ul FAMOUS, din municipiul Constanța, situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, a fost închis de Protecția Consumatorilor.

Șeful instituției, Horia Constantinescu, a precizat că s-a luat decizia opririi temporare a a activității pentru gravele nereguli semnalate în urma unui control. S-au găsit cantități importante de produse fără elemente de identificare (5 kilograme de carne care au fost scoase din uz), produse în afara termenului de valabilitate, au fost constatate proceduri periculoase pentru sănătatea umană.

În plus, administratorii au fost sancționați cu 5.000 de lei.

Mai jos puteți vedea imagini din timpul controlului.

Protecția Consumatorilor a mai închis o unitate azi. Detalii AICI.

Cineva a semnalat că fast food-ul încă funcționa, după publicarea acestei știri.

„Au de terminat «roata» de shaorma pe care nu aveam motive sa o distrugem! Vand la fereastra, bucataria fiind deja inchisa! Materialele de constructii arata inceputul renovarii! Roata vine congelata, nu o prepara ei, cartofii congelati si painea de la Dobrogea! Nimic din ceea ce era procesat in «bucatarie» nu mai este la vanzare!”, a precizat Horia Constantinescu, șeful Protecției Consumatorilor.

2 comments

  • mai fratilor,ma lasati??? Bucataria era curata,totul acoperit ,etichetat . Asta e exces de zel si neplata de spaga
    De ce naiba nu va duceti unde chiar trebuie sa inchideti ? Sa va dau niste sugestii????

  • Domnul cu costum , cine mai esti Si Dumneata ..acel fass-food a dat dovada mereu de prospetime, relatioship cu clientii, indiferent de vanzarea facuta Si s.a.m.d . Chiar ca ar trebui sa puneti putin mai mult capusorul la treaba sa va duceti unde trebuie, Nu unde Nu plateste, Boss-ul pt dvs sa aveti De buzunar ca Si Asa vine 1 mai! Succees celor de la fass-food famous, ati facut mereu o treaba excelenta.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.