Felix Stroe, președinte PSD Constanța. „Cu respect și bucurie, salut numirea în funcția de prim-ministru pentru prima dată în istoria României a unei femei!”

Felix Stroe, ministrul Transporturilor,Președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe, a transmis un mesaj de susținere a premierului Vasilica Viorica Dăncilă.

Iată declarația sa:

“Cu respect și bucurie, salut numirea în funcția de prim-ministru pentru prima dată în istoria României a unei femei! Nu întâmplător este vorba despre colega noastră, doamna Vasilica Viorica Dăncilă, membră cu ștate vechi în Partidul Social Democrat, reprezentanta României în Parlamentul European la al doilea mandat și, nu în ultimul rând, președinta Organizației de Femei Social Democrate.

 

Nu de puține ori, Viorica Dăncilă a dat dovadă de caracter, fiind o femeie cu calități nu doar profesionale, ci și o persoană deosebită, o patrioată. Calități ce au făcut să fie propusă în cadrul C.Ex. N. pentru a prelua această înaltă funcție, propunere validată, de altfel, în unanimitate de colegii de partid.

 

Printre altele, aceleași calități l-au determinat pe președintele Klaus Iohannis să o desemneze pe Viorica Dăncilă în funcția de premier al României.

 

Nu pot decât să-mi manifest încrederea că doamna Viorica Dăncilă va conduce cu responsabilitate Guvernul României, responsabilitate asumată de colega noastră în toate funcțiile deținute până în prezent – în partid și în afara lui, că va îndeplini programul de guvernare al Partidului Social Democrat și că va readuce România în locul pe care-l merită pe harta Europei.
Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *