A fi sau a nu fi. Turcescu: Eu sunt ținta! Palaz: Ba eu!

Un incident care a avut loc la sediul PMP a fost sursa unui dialog cel puțin interesant, purtat pe rețelele de socializare, între deputatul PMP Robert Turcescu și președintele filialei Constanța a partidului, Claudiu Palaz.

Ce s-a întâmplat, de fapt? Noaptea trecută, unun din geamurile sediului PMP, de pe bulevardul Mamaia, a fost spart. La fața locului a fost găsită o sticlă.

Cel mai probabil, autorul a vrut să transmită un mesaj de intimidare. O astfel de acţiune denotă faptul că PMP şi conducerea este incomodă pentru adversari, iar faptele nu trădează decât slăbiciune. În consecinţă, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a sesizat organele abilitate, printr-un apel telefonic la 112, iar o echipă a poliţiei s-a deplasat la faţa locului.”, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

Robert Turcescu spune însă că el este ținta acestor atacuri.

Mi s-a transmis acum ceva vreme, asa, subtil, ca prezenta mea ca deputat la Constanta a inceput sa deranjeze niste “baieti destepti” de la nivel central si local. Nu le prea convine unora ca ma intereseaza ce se intimpla cu banul public, cum e cheltuit, ca sint prea vocal… Asa ca azi au dat cu piatra. La propriu. De fapt, pare-se ca a fost o sticla pe care au aruncat-o in geamul biroului parlamentar de pe Blvd. Mamaia 213. Politia constanteana zice ca ancheteaza cazul, dar nu-mi fac iluzii ca vor afla ceva. Nu ma tem. Asa ca voi continua sa lupt pentru constanteni!

Claudiu Palaz a comentat la replicile de mai sus.

Robert stai liniștit. Nu ai probleme cu nimeni la constanta. Nu esti ținta. Aici esti doar victima colaterală. Cineva încearcă sa ma intimidare si sa-mi transmită mesaje prin interlopi probabil. Deci, e o ZDREANȚĂ! ”

Turcescu a dat replica:

Poate ai dreptate, Claudiu-Iorga Palaz. Dar din poza asta se vede clar cine a fost tinta… Oricum, mergem inainte!

Ca să arate că e e ținta, Claudiu Palaz a postat două afișe vandalizate în trecut.

Așteptăm cu interes identificarea autorului și sperăm să nu avem surprize neplăcute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.