FOTO. Bătaie de joc la CFR Călători. Trenul București – Constanța, întârziere de 140 de minute

tren bucuresti gara constanta

Călătorii stau la coadă pentru a încerca să-și recupereze banii pe bilete

Trenul Inter Regio 1588, care face legătura între Constanța și București, este blocat în gara Constanța, iar cel care trebuia să vină din București spre Constanța are o întârziere de 140 de minute.

Acesta trebuia să plece la ora 19.09 din Constanța, dar călătorii au fost anunțați că va avea o întârziere la plecare de 60 de minute. Reprezentanții CFR nu le-au oferit alte explicații.

„Nu înțelegem de ce nu se pleacă. Afară e frumos, nu sunt probleme. Nu ni s-a spus nimic, decât că va avea o întârziere de 60 de minute”, ne-spus un constănțean care dorea să ajungă

în București cu acest tren.

Trenul nu este nici măcar garat.

Problemele sunt mai mare pe ruta inversă. Trenul care vine de la București la Constanța, Inter Regio 1587 are o întârziere de 140 minute, adică peste două ore. În condiții normale, drumul dintre București și Constanța durează puțin peste două ore.

Se pare că problemele provin de la o locomotivă care s-a stricat, în apropiere de Ciulnița. O altă locomotivă a fost trimisă de la București pentru a o schimba pe cea defectă. După ce s-a pus în mișcare, garnitura s-a oprit din nou, la Lehliu.

În acest moment, mai multe zeci de persoane încearcă să-și recupereze banii pe bilete și să găsească o altă modalitate de a ajunge în capitală.

 

 

One comment

  • Cruseveanu Sena Luciana

    Aceeași problemă a avut-o si tenul
    R 8203 Buzău – Constanța. S-a stricat locomotiva in gara Roseti și s-a așteptat destul de mult (aproximativ
    2 ore ) venirea altei locomotive de la Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.