FOTO. Constanța, orașul cu spații verzi acoperite de gunoaie

polaris

Suntem la finalul campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”. Am relatat pe tot parcursul lunii ce s-a întâmplat și am prezentat imagini cu munții de gunoaie găsiți și strânși. Ce s-a întâmplat ieri și azi pare că întrece orice măsură. Există zone în municipiul Constanța unde spațiul verde practic nu se mai vede, este acoperit de gunoaie.

Compania Polaris M Holding a publicat pe pagina sa de Facebook fotografii reprezentative, din care am selectat câteva. Reprezentanții societății au acționat, în regim de voluntariat, în aceste două zile, în zonele: str. Pasajului; Prelungirea N. Grindeanu, zona calea ferată; str. Delavrancea (Dionisie cel Mic, bl 50 A).

”Cantități foarte mari de deșeuri au fost colectate și din aceste zone unde spațiile verzi au fost, practic, acoperite de deșeuri. Pe strada Delavrancea, cetățeni de etnie romă și-au instalat tabere improvizate, transformând domeniul public în adevărate focare de infecție”, au precizat reprezentanții companiei.

Vom trage concluziile la finalul campaniei, atunci vom încerca să vedem cine este vinovat. Mai sunt însă câteva zile de campanie, în care putem cu toții să dăm o mână de ajutor pentru a avea un oraș mai curat. Dacă vreți să intrați în campania ”Curățăm Constanța Noastră”, intrați pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și dați click pe ”Particip”. Sau, pur și simplu, nu mai aruncați gunoiul la întâmplare (dacă o făceați) și/sau încercați să strângeți gunoaiele care vă ies în cale, în jurul casei sau al blocului, de exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.