FOTO Demolare cu scandal în Mangalia. Patronul a bătut un polițist. Ce spune primarul

mangalia scandal (4)Mai multi angajați ai Primăriei și Poliției Locale Mangalia au fost implicați, astăzi, într-o acțiune de demolare a unei construcții ilegale.

Scandal monstru la terasa “Lazy” din Mangalia, de pe dig.

Primarul din Mangalia, Cristi Radu, spune că, din păcate, în cursul procedurilor legale de eliberare a domeniului public, patronul construcției ilegale a agresat fizic un polițist local aflat în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu.

„Această infracțiune de ultraj va duce, cu siguranță, la sancționarea penală pentru cel care lovește oamenii legii”, spune primarul.

La fața locului au fost chemați imediat reprezentanții Jandarmeriei și Poliției Naționale, care au dispus măsurile legale, în cazuri de violență. În cele din urmă, construcția ilegală de pe digul din Portul turistic a fost demolată, iar polițistul lovit și-a scos certificat medico-legal pentru a depune plângere penală. La acțiunea de pe dig a fost prezent și un consilier local care, din păcate, s-a transformat în avocatul și protectorul unei ilegalitați și a unui patron-agresor.

„La nivelul municipiului Mangalia și stațiunilor din sudul litoralului, vom continua acțiunile de demolare a tuturor construcțiilor ilegale, în pofida tuturor presiunilor și amenințărilor primite de angajații municipalității”, a mai spus Cristi Radu.

One comment

  • Felicitari! Daca duceti aceasta actiune la capat si demolati toate constructiile ilegale ( indiferent ca sunt “de lux” sau “bombe”) , poate litoralul romanesc are o sansa sa arate frumos si civilizat. Ma mira tupeul celor care desi sunt in culpa, ameninta, injura si nu au respect fata de lege si cei care o aplica. Cred ca politistii trebuie sa aiba mai multe drepturi si oameni ca cei din imagine sa poata sa fie incatusati daca se comporta violent. “Patroni”…fara educatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.