FOTO. Mulți constănțeni își aruncă gunoaiele la întâmplare. Polaris continuă campania „Curățăm Constanța Noastră”

polaris

Un angajat al Polaris strânge, în cadrul campaniei „Curățăm Constanța Noastră” gunoaiele aruncate la întâmplare de constănțeni

Polaris M Holding continuă campania de curatenie generala Curățăm Constanța Noastră.
Zonele pe care angajatii Polaris M Holding le-au salubrizat pe parcursul zilei de ieri, 9 octombrie au fost: str Ecaterina Varga, str. Plevnei, Piata Ovidiu, bd. Lapusneanu, str. Mircea cel Batran, bd. Tomis, str. Cismelei, str. Dobrila Eugeniu, statiunea Mamaia – zona Malibu, str. Soveja, str. Sucevei, bd Mamaia, zona Ciresica.

„Din păcate, viața trăită la bloc, la comun, unde fiecare dintre noi avem obiceiuri diferite, ne-a determinat pe unii dintre noi să credem că spațiul din jurul blocului, de pe stradă, din parcuri, plaje nu ne mai aparține, deci, automat, dacă nu ne aparține, nu avem nicio responsabilitate fata de el si putem arunca pe el bunuri de care nu mai avem nevoie.

 

Bineînțeles ca aceste persoane pot arunca gunoiul la ghena, dar aleg sa se debaraseze de aceste deșeuri pe unde apuca pentru ca este varianta cea mai comoda, demonstrând in acest fel nepasare fata de confortul și sănătatea celorlalți cetățeni.

 

Din pacate, gunoiul aruncat la intamplare pe spatiul public este rezultatul unui tip de mentalitate complet gresit pe care aceste persoane aleg sa-l adopte”, au declarat reprezentanții Polaris M Holding.

Intra si tu pe www.curatamconstantanoastra.ro / si da click pe Vreau sa particip!, in acest fel poti sa participi si tu la mentinerea curateniei orasului tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.