FOTO. Polaris M Holding a ecologizat plaja Faleza Nord alături de Clubul Lions Constanța Balkanica

polaris

Duminica, 11.06.2017, in intervalul orar 9-12, Polaris M Holding, in parteneriat cu Clubul LIONS Constanta Balkanica si alaturi de proiectul sau Clubul LEO Constanta Gaudium, au organizat o actiune de ecologizare a sectorului de plaja Faleza Nord, din zona consilieri.
Prin intermediul acestei actiuni, voluntarii, cu varste cuprinse intre 12-18 ani, au demonstrat ca au un comportament responsabil fata de mediul inconjurator, oferind o lectie de civism celor care au trecut prin zona in timpul ecologizarii. De asemenea, actiunea de ecologizare s-a dorit a fi un semnal de alarma cu privire la pastrarea unui mediu curat si a determina anumite persoane sa nu mai arunce deseurile la intamplare pe plaja sau in orice loc public.
Polaris M Holding a sustinut aceasta actiune in calitate de partener logistic si a echipat voluntarii cu manusi, sepci, tricouri si saci. Participantii la actiune, ajutati de angajatii Polaris M Holding, au ecologizat sectorul de plaja Faleza Nord, si au demonstrat ca un comportament civic nu tine cont de varsta.

In urma incheierii acestei actiuni, cantitatea de deseuri colectata a ajuns la 1.5 tone. Sacii plini cu deseuri au fost transportati la statia de sortare si reciclare, unde deseurile au fost separate pe categorii si culori, urmand ca fractia nereciclabila sa ajunga la rampa ecologica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.